Beleving

ACTIVITEITEN

Wil je eventjes weg van de alledaagse rush, nood aan ontspanning? Super idee! Trakteer uzelf op een short stay @ Echo Lodge. Je ontvangt een positieve energie boost! Herbronnen in je eentje of samen in groep iets leuks doen, het kan perfect inhouse of in de directe omgeving van deze vakantiewoning.

ECHO LODGE

Designlocatie in een oase van groen.

LEUK OM WETEN

Nieuw: permanente Land Art – installatie CWRM naar creatie van Belgisch kunstenaar Koen Vanmechelen. Vanaf juli 2019 te bezichtigen in provinciaal domein De Palingbeek. 

WESTHOEK ACTIVITEITEN

Ontdek en beleef onze regio:
Toerisme Ieper en Toerisme Heuvelland

Echo-lodge-vakantiehuis-groep-familie-rust-luxe-minimalisme-ieper-85
GOLFTORNOOI

Gelegen recht tegenover Golf Palingbeek, maakt Echo Lodge tot een perfecte locatie voor een verblijf tijdens wedstrijd of golfstage.

Ontdek Echo Lodge via virtuele rondleiding, beleef de woning en de omgeving.

http://www.pixel360.be/EchoLodge/index.htm

Sport & cultuur

Loopschoenen, fietshelmen, golfclubs en wandelboots in onze inkomhal onthullen de sportieve challenges rondom Echo Lodge. Eerder een cultuur-freak? Dan biedt vredesstad Ieper met zijn rijkelijk oorlogsverleden een waaier aan mogelijkheden.

Teambuilding

Op een inspirerende plek het groepsgevoel aanscherpen, de motivatie van uw team een boost geven? Echo Lodge is de perfecte setting voor uw teambuilding, party, event, ...

Fotoshoot

Wens je een groepsfoto, een reportage tijdens uw verblijf, of eerder een private shoot in de fotostudio? Just ask - SMILE - I'm in!

Winetasting

De holiday moods, relax op weekend, tijd voor een aperitief, lekker eten, en heerlijke wijn! Wist je dat Heuvelland fantastische wijnbouwers heeft? Een bezoek aan het wijndomein of een winetasting @ Echo Lodge, een absolute topper!

Personal planner

100% genieten van uw weekend of kortverblijf met vrienden, collega's of familie, maar geen tijd om een programma voor te bereiden? Geen nood, we helpen je graag verder met een voorstel op maat.

Op zoek naar een stijlvolle locatie waar u volledig tot rust kan komen?