ACTIVITEITEN

Wil je eventjes weg van de alledaagse rush, nood aan ontspanning? Super idee! Trakteer uzelf op een short stay @ Echo Lodge. Je ontvangt een positieve energie boost! Herbronnen in je eentje of samen in groep iets leuks doen, het kan perfect inhouse of in de directe omgeving van deze vakantiewoning.

Video afspelen
ECHO LODGE

Designlocatie in een oase van groen.

ONTHAASTEN IN DE NATUUR

Via een privatieve weg naast de lodge, wandel je zo het bos in.  Goed voor wie eventjes weg wil van de drukte, en kan genieten van stilte en natuur.  

WESTHOEK ACTIVITEITEN

Ontdek en beleef onze regio:
Toerisme Ieper en Toerisme Heuvelland

Echo-lodge-vakantiehuis-groep-familie-rust-luxe-minimalisme-ieper-85
GOLFTORNOOI

Gelegen recht tegenover Golf Palingbeek, maakt Echo Lodge tot een perfecte locatie voor een verblijf tijdens wedstrijd of golfstage.

Wij ontzorgen jullie graag : gevulde frigo bij aankomst, BBQ starter kit, kok aan huis of gedekte tafel … informeer vrijblijvend naar onze extra diensten.

Sport & cultuur

Loopschoenen, fietshelmen, golfclubs en wandelboots in onze inkomhal onthullen de sportieve challenges rondom Echo Lodge. Eerder een cultuur-freak? Dan biedt vredesstad Ieper met zijn rijkelijk oorlogsverleden een waaier aan mogelijkheden.

Teambuilding

Op een inspirerende plek het groepsgevoel aanscherpen, de motivatie van uw team een boost geven? Echo Lodge is de perfecte setting voor uw teambuilding, party, event, ... "Het is een super teambuilding geweest. Het geheel klopte. Blij dat we het bij jullie hebben georganiseerd !"

Fotoshoot

Wens je een groepsfoto, een reportage tijdens uw verblijf, of eerder een private shoot in de fotostudio? Just ask - SMILE - I'm in!

Workshop

Ben je coach en op zoek naar een locatie voor uw workshop ? Creëer mooie momenten met uw klanten en kies voor een locatie die professionalisme koppelt aan huiselijkheid, warmte en openheid. "Echo lodge is een inspirerende locatie. Een plek waar inspanning en ontspanning leidt tot creativiteit. Waar je verdwaalt in de pracht van de uitgestrekte horizon. Een echte zin-gever"

Personal planner

100% genieten van uw weekend of kortverblijf met vrienden, collega's of familie, maar geen tijd om een programma voor te bereiden? Geen nood, we helpen je graag verder met een voorstel op maat.

Op zoek naar een stijlvolle locatie waar u volledig tot rust kan komen?