ECHO LODGE

“Creating togetherness in a unique setting with respect for nature” Onthaasten, familie- en vriendschapsbanden versterken, positieve energie opdoen, weg van chaos, leuk samenzijn, we hebben het allen wel eens nodig. Dit kunnen doen, te midden van een rustgevende groene open omgeving, is geen illusie maar pure realiteit @ Echo Lodge. Eco chic…. Yes! Een luxegevoel creëren maar op een ecologisch verantwoorde manier, een uitdaging die we niet uit de weg gingen.

LESS IS MORE

Duurzaamheid | minimalisme | integratie in het landschap Met deze kernwoorden gingen onze architecten aan de slag, helemaal out of the box!

Echo Lodge pronkt in een metalen schil van koper en zink, duurzame materialen met een hoge recycling waarde.

De roeste kleur en het repetitieve verticale lijnenspel integreren het gebouw volledig in de naastliggende bosrijke omgeving. 

De tuin lijkt grenzenloos waardoor je daadwerkelijk het gevoel hebt één te zijn met de natuur.

Strak en eenvoudig, maar ongedwongen en met een zekere twist: wuivende grassen, speelse terrastegels, een gevarieerde moestuin, …

Soberheid en overzicht zijn hier in harmonie.

Because less is more…
 de vele open ruimtes, grote raampartijen, eenvoudig aangeklede kamers geven Echo Lodge een Scandinavian twist.

Dankzij het gebruik van neutrale kleuren, aardse tonen en tijdloze meubelen van warm hout, ademt het interieur een sfeer van rust uit.

De synthese van moderne architectuur, interieur en buitenruimte maakt Echo Lodge tot een ware designlocatie in een oase van groen!

DE STILTE DIE REFLECTEERT

Echo Lodge: een koperkleurige plek gelegen in volle rust. De reflectie, het weergalmen van kalmte & sfeer. Dat is wat Echo Lodge uitstraalt: de perfecte symmetrie die ons bewustzijn weerkaatst. We horen enkel de echo van onszelf, niets meer. Zo kan je even tot jezelf komen, genieten van alle rust… weg van de dagdagelijkse druk.

Op zoek naar een stijlvolle locatie waar u volledig tot rust kan komen?