• genieten van stilte en rust

    temidden de natuur

  • uw feest op een unieke locatie

    voor kleine groepen

  • workshop en business meeting

    focussen met zicht op groen

MEET

Echo Lodge is een unieke locatie voor uw business meeting, weekendverblijf, event, privéfeest, walking dinner of teambuilding.

KEUKEN

Tafelen in stijl, samen genieten van een ontbijt, quick lunch
of gezellige BBQ in de tuin? De prima uitgeruste keuken biedt u hiertoe alle comfort. Praktisch en efficiënt.

OVERDEKTE LOUNGE

Heerlijk buiten genieten van een kopje koffie of aperitief, maar toch beschut tegen het verrassende Belgische weer? Dit kan perfect in deze stijlvolle buitenruimte.

PARTY ROOM

“Work hard, play hard”
Ontdek onze ‘blackbox’, sluit je playlist aan en feel the moves... Ongestoord, zonder storen, feesten tot in de vroege uurtjes!

APARTE SPEELKAMER

Kids, teenagers ...
@ Echo Lodge they have their own playground! Ontdek de cosy speelhuisjes, test uw biljartervaring of ga voor een winning game.

TUIN "WITH A VIEW"

Echo Lodge biedt u het ultieme vakantiegevoel in eigen tuin: wegdromen in een loungestoel, genieten van spelende kinderen of gezellig keuvelen rond de vuurschaal: Stay & Feel!

MEETING ROOM

In een oase van groen en rust, focussen en creatief denken?
Al dan niet in combinatie met een overnachting? Deze perfecte match vind je bij Echo Lodge.

PARKING AUTO / FIETS

Er is voldoende parking vlakbij de woning, geen hard labeur om in en uit te laden. Bike Freaks? We do care: Echo Lodge beschikt over een afsluitbare fietsberging.

LEEFRUIMTE

Grote raampartijen, aangepast sfeerlicht, een warme plaid
en knetterende pelletkachel maken het extra cosy, rustgevend en omarmend: enjoy togetherness!

RESERVEREN

Een weekendje uit in de Westhoek of een unieke locatie voor businessmeeting of event? Try Echo Lodge. hello@echolodge.be

SLEEP

Mede door de rust en stilte omheen Echo Lodge kan je hier heerlijk lang uitslapen. De 8 slaapkamers hebben een Scandinavisch interieur, wit als basis gecombineerd met tijdloze natuurlijke materialen die rust en ruimte uitstralen. Elke slaapkamer heeft zijn eigen ensuite badkamer: een inloopdouche, wastafel met afzetvlak en toilet. Praktisch maar telkens stijlvol aangekleed met trendy accessoires. 1 slaapkamer is rolstoeltoegankelijk en bevindt zich op het gelijkvloers. De kamers hebben een capaciteit van 3, 4, 5 of 6, in totaal 32 slaapplaatsen. De bedden zijn voorzien van kwaliteitsvolle matrassen. Een goede nachtrust mag niet ontbreken!